top of page

Welkom!
Deze zomer in uw tuin...

De unieke tuinbelevingskamer!

DJI_0190-bewerkt.jpg

Gazeboo is gemaakt om jezelf terug te vinden. Een comfortabele kamer gemaakt uit hout temidden jouw stukje natuur met een rustige focus op 3 zichten rondom jou.

Gazeboo is een unieke tuinkamer met intrigerende vorm, niet zomaar een gewoon tuinhuis. Een ecologisch verantwoorde houten prefab constructie.

Een verplaatsbaar tuinhuis, je kan het meenemen als je verhuist. Circulair bouwen? Dit is het voor je bijgebouw. Wij plaatsen een Gazeboo in jouw tuin, bos of andere omgeving op 5 dagen.

Kom Gazeboo beleven en maak een afspraak om ons toonzaalmodel te bekijken. Deze bevindt zich op ongeveer 5 minuten rijden van de afrit Aarschot aan de E314.

 

Prijs

Verkoopprijs: vanaf 39.950* euro excl. 21% BTW

  (*)Deze prijs is onder voorbehoud van bevestiging door ons, omwille van de onstabiele houtmarkt is het momenteel onmogelijk een vaste prijs te hanteren die langer geldig is dan een paar dagen.

De Gazeboo heeft een unieke handgetekende Y-vormig vloeroppervlak van 19,9 m² hierdoor krijg je met 3 vergezichten naar buiten. Hij staat op 35 cm hoogte vanuit 1 ijkpunt (hogere versie op aanvraag mogelijk). Een onderstructuur vervaardigd uit gegalvaniseerd staal op 9 kolommen op stabilisé van 10cm dik. De totale hoogte van jouw Gazeboo is 3m10. 

 

Zien en ervaren. Pas dan kunt u de echte beleving
van een Gazeboo leren kennen.

 

Bezoek op Batibouw Experience in de zone Flex Living onze Gazeboo,
dan ben je meteen overtuigd!

 

Bezoekje plannen of meer weten?

Selecteer een optie

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen spoedig contact met je op !

bottom of page