top of page
Interieur render

ME-TIME

Gazeboo inspiratie

Wandel door je tuin, treed binnen in je Gazeboo en ontspan.

Even ontsnappen aan de drukte in jouw plekje in de natuur. Duik in een boek, oefen je hobby uit, droom weg....

Of ontsnap met zijn tweetjes en geniet van een heerlijke sauna.

Vul jouw Gazeboo in naar jouw wensen en behoeften. Nood aan een ontwerp? Aarzel niet om onze assistentie hierbij in te schakelen!

Neem een kijkje in onze sauna, hobbyruimte en tuinkamer.

SAUNA

Een sauna voor jou!

Niets zo luxueus als je eigen sauna, wellness in je eigen tuin.

Of als uitbreiding aan jouw reeds bestaande faciliteiten. Gazeboo is ideaal als drager voor jouw sauna plekje. Door de Y-vorm kan de ruimte direct naast de sauna als knusse invulling een relax ruimte worden, met het grote raam een levend schilderij van jouw zicht op de natuur.

sauna
Illustratie Gazeboo en omgeving

De tuin rondom mee integreren in jouw wellness beleving? Dat kan ook weer perfect dankzij de unieke vorm van Gazeboo. Een buitendouche en een zonneterras, netjes gescheiden van elkaar maar toch vlak bij elkaar. Een stukje natuur als buffer tegen inkijk en je hebt helemaal jouw stukje paradijs op aarde.

 

Een mooi tuinplan voor de aanleg van jouw tuin rondom Gazeboo? Daarvoor kan je ook bij ons terecht, doordat Gazeboo uit onze pen is gekropen tekenen we dan ook zonder veel moeite en hoge kosten een perfect aansluitend tuinplan uit.

Interieur render 2

TUIN
KAMER

Nood aan een plek om je even terug te trekken? Laat de to-do's links liggen en neem tijd voor pure ontspanning. Wat lezen, een film kijken, of richt een muur in voor de kinderen om te klimmen? Aan het bureau schrijf je eindelijk dat boek.

Dankzij de unieke y-vorm is de natuur overal in je zicht. Dubbel genieten dus! Kom de unieke sfeer van Gazeboo ontdekken.

HOBBY
RUIMTE

Ruimte genoeg om voluit voor je passie te gaan. Eens je in de flow zit ben je niet meer te stoppen! Met jouw eigen hobbyruimte kent je creativiteit geen grenzen. En dat kan in je eigen tuin dankzij Gazeboo. Maak het gezellig en creëer..

Blader door de foto's en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

naaiatelier
tunkamer
Illustratie in Gazeboo werken
Illustratie uitzicht vanuit Gazeboo
Illustratie mijmeren en relaxen in Gazeboo

Gazeboo inspiratie

Gazeboo kan ook worden ingericht om te logeren of als werkplek. Neem een kijkje op onze andere inspiratiepagina's

bottom of page