top of page

Gazeboo voor vakantieverhuur

Op zoek naar een unieke manier om jouw glamping-aanbod uit te breiden? Gazeboo is dé oplossing! Deze vrijstaande constructie van 20 vierkante meter is perfect als basis voor een glamping-cabine, die in tegenstelling tot gewone tenten ook bij koud weer kan worden gebruikt omdat hij volledig is geïsoleerd. Zo heb je rendement het hele jaar door van Gazeboo! 

 

Gazeboo is volledig opgebouwd uit hout en brengt daarmee het natuurgevoel naar boven. Luxueus ontspannen midden in de natuur, omringd door hout, is een ervaring die je niet snel vergeet. Gazeboo biedt glamping van het hoogste niveau!

 

De unieke vorm van Gazeboo zorgt bovendien voor een bijzondere beleving en een ongekend ruimtelijk gevoel. En het beste van alles? De ROI van Gazeboo is fantastisch: je verdient hem terug in minder dan 2 jaar tijd! Vraag onze brochure met ROI-berekening aan en ontdek zelf de voordelen.

 

Als uitbater van een bestaande verhuurinfrastructuur is Gazeboo dé gedroomde stap naar een luxe glamping-aanbod. Mis deze kans niet en neem contact met ons op!

.

Vraag onze lanceringsbrochure met ROI berekening aan!

Lodge B2B type 1.png
grondplan schermafbeelding.png
bottom of page