top of page
B1.jpg

A place You wood love.

Nr. I
Wat is een Gazeboo?
"Nature retreat"

Wat is een Gazeboo?

Onze Gazeboo’s worden vervaardigd in meerdere stukken door vakbekwame ambachtslieden, waardoor ze zeer mobiel zijn voor eenvoudige plaatsing op elke locatie. Dankzij uitstekende productieomstandigheden handhaven we een hoge kwaliteit terwijl we de productietijd minimaliseren. Dit stelt ons in staat om uw droomproject snel tot leven te brengen, binnen het budget en met topkwaliteit. Bovendien betekent ons modulaire ontwerp dat uw Gazeboo met de tijd kan meegroeien met uw behoeften, zonder verstoring van het milieu of lopende activiteiten.

Gazeboo belichaamt een veelzijdige buitenleefruimte. Perfect voor ontspanning, sociale activiteiten, genieten van de natuur. Maar ook voor opperste concentratie en inspiratie als tuinkantoor. Of het nu in je tuin is, aan een meer, in een bos,…

Gazeboo laat je buitendromen tot leven komen. Snel te installeren, minimaliseert on-site werk.
Gazeboo vertegenwoordigt veelzijdige buiten leefruimtes.
Deze vrijstaande structuren zijn perfect voor ontspanning, sociale activiteiten, of gewoon genieten van de natuur. Of het nu in je tuin is, aan een meer, in een bos!

Onze Gazeboo’s worden vervaardigd in meerdere stukken door waardoor ze zeer mobiel zijn voor plaatsingen op elke locatie.

Dankzij onze productieomstandigheden handhaven we een hoge kwaliteit terwijl we de productietijd minimaliseren.

Dit stelt ons in staat om uw droomproject snel tot leven te brengen, binnen het budget en met topkwaliteit. Bovendien betekent ons modulaire ontwerp dat uw Gazeboo met de tijd kan meegroeien met uw behoeften, zonder verstoring van het milieu of lopende activiteiten.

Kies wat voor jou het beste is,

Gazeboo als bijgebouw in je tuin

PRIVATE

To expand your own space

Gazeboo als vakantieverblijf

Business

For Entrepreneurial Spirits

Waar ben je naar opzoek?
"Natuurlijk toevluchtsoord"
Nr. II
Waarom kiezen voor Gazeboo?
Ingang Gazeboo
Extra leefruimte

Gazeboo biedt als tuinkamer extra ruimte voor diverse doeleinden, zoals een thuiskantoor, ontspanningsruimte, hobbykamer of zelfs een extra slaapkamer. Het is een waardevolle toevoeging aan de leefruimte van een huis, een volwaardig houten bijgebouw.

Flexibiliteit

Gazeboo’s zijn modulair en veelzijdig, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan verschillende behoeften. 

Focus

Mede door drie zichten kan je helemaal opgaan en genieten van de omgeving. Een aantrekkelijk ontwerp dat een aanvulling vormt op de omgeving. Als een architectonisch kenmerk in je tuin, park of vakantiedomein.

Moodboard

Onze Gazeboo is een unieke tuinkamer met een intrigerende vorm, ecologisch verantwoord en verplaatsbaar, 
perfect voor elke locatie.

Ecologisch

Met onze efficiënte installatieprocedure brengen we jouw Gazeboo snel tot leven. Onze vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe buitenverblijf. 

Onze gazeboo’s worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je buitenruimte zonder je zorgen te maken over verval of onderhoud.

Geen beton

Onze prefab constructie vereist geen beton en kan worden geplaatst op moeilijke locaties, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het kiezen van de perfecte plek voor je gazeboo.

Snelle installatie
Verplaatsbaarheid

Gazeboo kan door onze diensten na plaatsing op uw terrein terug afgebroken worden en verplaatst worden naar een andere locatie. Een voordeel dus voor als je zou verhuizen.

Gazeboo op een buitenverblijf
Nr. II
Wat zijn de voordelen van een Gazeboo
"Specifieke Eigenschappen"

Let's Work Together

Info@gazeboo.be
BE 0711.701.470

Engels Plein 35 Bus 108,
Leuven 3000

  • Instagram
  • Facebook
  • email

© 2035 by Lungoo bv. Made with Wix Studio™

U staat aan het prototype van Gazeboo te Houwaart

bottom of page