top of page
IMG_8699.JPG

Mijn eigen plekje

Nr. I
Extra leefruimte
"Nature retreat"

Gazeboo voor eigen gebruik

Jouw huis uitbreiden en de mogelijkheden vergroten?
Kies dan voor Gazeboo.  
Ontsnap aan de drukte en trek je terug in je eigen bubbel.
Met Gazeboo creëer je een extra ruimte die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. 

Een betaalbare manier om extra ruimte te creëren? Kies dan voor onze Gazeboo Pure uitvoering. Bij deze optie plaatsen wij de unit en kun jij zelf de rest verzorgen, zoals de inrichting en decoratie. Zo heb jij volledige vrijheid om de ruimte naar eigen smaak in te richten.

Voor wie direct aan de slag wil in bijvoorbeeld een nieuwe kantoorruimte, bieden wij uitrustingspakketten aan. Gazeboo wordt dan instap klaar bij jou afgeleverd, inclusief alle benodigde meubels en apparatuur. Zo bespaar je tijd en geld. Daarnaast bieden we ook als optie de mogelijkheid aan voor het interieur volledig op maat te laten uitwerken voor bijvoorbeeld: een praktijkruimte, spreekkamer of atelier op. Waarbij wij je helpen bij de organisatie en alles regelen, inclusief de gewenste extra’s, zodat je alleen nog maar hoeft uit te kijken naar de verhuizing.

Welke Gazeboo voor jou?
"Wat zijn je verwachtingen?"
Nr. II

Pure

01.

Deze instapversie hebben we ontwikkeld om zo veel mogelijk mensen de kans te geven te kunnen genieten van het unieke karakter van Gazeboo om extra ruimte te creëren in de tuin tegen een zo laag mogelijke prijs. Met deze uitvoering plaatsen wij een blanco unit voor jou, zodat je zelf de rest kunt verzorgen, zoals de inrichting en decoratie. Dit biedt je de volledige vrijheid om de ruimte naar eigen smaak in te richten, of het nu gaat om een rustige werkplek, een gezellige loungehoek of een veelzijdige speelruimte. Deze uitvoering is exclusief benodigdheden zoals elektriciteit, verlichting en netwerk. Vraag onze brochure aan voor de instapprijs te kennen.

gazeboo pure uitvoering
detail interieur
Gazeboo Pure Uitvoering
Wij helpen je graag verder met het plaatje compleet te maken,
detail interieur

To be

02.

Bemeubeld

Transformeer je Gazeboo tot een oase van comfort en stijl door zorgvuldig te kiezen hoe je het meubileert. Laat ons je begeleiden bij het inrichten om de gewenste leefruimte te creëren, of kies één van onze uitrustingspakketten. 

Met de juiste meubels en verlichting wordt je Gazeboo de perfecte plek om te ontspannen, werken of wonen en te genieten van de buitenlucht.

Verwarming en isolatie

Met een design verwarmingselement kunt u uw Gazeboo het hele jaar door gebruiken, waardoor het een gezellige en uitnodigende plek wordt, zelfs op koudere dagen.

Door het extra isolatiepakket is Gazeboo snel opgewarmd. Geniet van de warmte en comfort terwijl u ontspant, werkt of samenkomt met vrienden en familie, ongeacht het weer buiten.

Huishoudelijke apparaten

Maak je Gazeboo compleet met handige huishoudelijke apparaten zoals een koelkast, een waterkoker of zelfs een  magnetron. Met deze toevoegingen maak je jouw Gazeboo nog functioneler en kun je optimaal genieten van je tijd in deze veelzijdige buitenruimte.

02.

To be

detail interieur

04.

To live

Wonen in een gazeboo

Op zoek naar een unieke woonsituatie? Ontdek de mogelijkheid om te wonen in een Gazeboo! Met zijn compacte en toch comfortabele ontwerp biedt de Gazeboo een ideale ruimte om te wonen, te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Met slimme inrichtingsoplossingen en hoogwaardige voorzieningen kunt u uw Gazeboo omtoveren tot uw eigen knusse thuis, waar u kunt genieten van het buitenleven zonder in te leveren op comfort. Ook perfect geschikt als zorgwoning.

Uitbreidingen

Wil je nog meer ruimte creëren? Dit kan dankzij onze uitbreidingsopties waarmee je meerdere Gazeboo’s naast elkaar kunt plaatsen. Of je nu een grotere leefruimte nodig hebt, een multifunctioneel complex wilt creëren of een unieke gemeenschappelijke ruimte wilt bouwen, onze uitbreidingsopties bieden eindeloze mogelijkheden om je Gazeboo aan te passen aan jouw behoeften en wensen.

Laat ons je de mogelijkheden van de Gazeboo tonen en hoe deze aan jouw wensen kunnen voldoen.

1. Download onze brochure

2. Vraag een bezoek aan: Gazeboo moet je voelen!

3. We bespreken jouw behoeften en wensen
4. We vertalen dit in een grondplannetje van jouw Gazeboo en maken je een offerte op maat.
5. Afhandeling van vergunningen, administratie en planning
6. Opbouw van de Gazeboo door ons vakbekwame team
7. Afwerking en inrichting van de Gazeboo 

detail gazeboo tuinkamer

Droom over je Gazeboo met ons!

Info@gazeboo.be
BE 0711.701.470

Engels Plein 35 Bus 108,
Leuven 3000

  • Instagram
  • Facebook
  • threads
  • email

© 2035 by Lungoo bv. Made with Wix Studio™

To work

03.

Tuinkantoor

Met ons kantoorpakket toveren we jouw Gazeboo volledig om tot volwaardig tuinkantoor, inclusief bureautafel, bureaulamp, sfeerverlichting, gordijnen en akoestisch demping om goed verstaanbare telefoon- of videovergaderingen te houden.

Praktijkruimte

Voor klanten die hun Gazeboo willen gebruiken als praktijkruimte kunnen we indien gewenst bijkomende inrichtingen op maat uitwerken. Denk aan comfortabele stoelen voor cliënten, een bureau of behandelbank voor professioneel gebruik, en eventuele extra opbergruimte voor benodigdheden. Zo creëer je een professionele en functionele praktijkruimte in je Gazeboo, waar je cliënten zich op hun gemak voelen en jij je werk optimaal kunt uitvoeren.

detail interieur
bottom of page