top of page
IMG20240109142305_2x.jpg

Ontvang je gasten 
in Gazeboo

Nr. I
Breidt uit met Gazeboo
"Nature retreat"

Gazeboo voor vakantieverhuur

Wil je starten met een glamping of je bestaande aanbod uitbreiden? Gazeboo is precies wat je zoekt! Deze vrijstaande constructie vormt de perfecte basis voor een glamping-cabine.

Gazeboo is niet zomaar een accommodatie; het is een ervaring op zich. Volledig opgebouwd uit hout, brengt Gazeboo het gevoel van de natuur naar boven. Of het nu gaat om luxe ontspanning midden in het groen of om een unieke overnachtingservaring voor je gasten, Gazeboo biedt glamping van het hoogste niveau. Met zijn unieke vorm zorgt Gazeboo bovendien voor een bijzondere beleving en een ongekend ruimtelijk gevoel. Het kan het hele jaar door worden gebruikt. Dankzij het optioneel extra isolatiepakket heb je bij heel koud weer hoog warmte comfort aan een laag verbruik. Zo geniet je het hele jaar door van rendement met Gazeboo. 

Bovendien is Gazeboo ontworpen met installatie op uitzonderlijke plaatsen in gedachten, waardoor je de vrijheid hebt om jouw glamping-cabine te plaatsen te midden van weelderige bossen of aan de rand van een kabbelend beekje van je vakantiedomein.

Met alle voorzieningen voor vakantieverhuur, zoals een uitgeruste keuken, badkamer en comfortabele slaapvoorzieningen, biedt Gazeboo een ongeëvenaarde vakantie-ervaring voor jouw gasten. 

Gazeboo vakantie

Natuurlijk Comfort
Ontdek de magie van Gazeboo

Nr. II
Specifiek gebruiksdoel
"Wat zijn je verwachtingen"
voorbeeld grondplan gazeboo
bomen
boom

Lodge

01.

Ideaal voor koppels of als gastenverblijf. Deze enkele unit is volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Deze vrijstaande constructie biedt alles wat nodig is voor een unieke glamping-ervaring voor jouw gasten. Met een uitgeruste keuken, badkamer en comfortabele slaapvoorzieningen is deze Gazeboo ideaal voor het verhuren aan gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf in de natuur.

Bewoners

2 personen

20 m2

Oppervlakte

W/E/V

Voorzieningen

stroom
water
verwarming
verluchting

House

02.

Met onze Gazeboo huisjes bieden we ook de mogelijkheid om een unieke leefruimte te creëren door meerdere Gazeboo's aan elkaar te koppelen. Een ruim en comfortabel huis waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van de natuurlijke omgeving en elkaars gezelschap. Of het nu gaat om een vakantiehuis, een gezamenlijke werkruimte of een gemeenschappelijke recreatieruimte, onze Gazeboo huisjes maken het mogelijk om je eigen droomhuis te realiseren, op maat gemaakt naar jouw wensen.

Bewoners

2 tot 4 personen

40 m2

Oppervlakte

W/E/V

Voorzieningen

electriciteit
water
verwarming
verluchting
grondplan
boom en tuin

Resort

03.

Met het Gazeboo Resort creëer je een plek waar avonturiers kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en zich kunnen onderdompelen in pure rust en ontspanning. Of je nu een stuk land hebt dat wacht op zijn bestemming of al een bloeiende glampingonderneming hebt, de Gazeboo biedt een flexibele en duurzame oplossing voor het creëren van een betoverende vakantiebestemming.

Met ons modulair en uniek ontwerp kun je het aantal Gazeboo's aanpassen aan de beschikbare ruimte, waardoor je de vrijheid hebt om je accommodatie uit te breiden naarmate je bedrijf groeit. Bovendien biedt het milieuvriendelijke karakter van de Gazeboo een aantrekkelijke optie voor gasten die op zoek zijn naar een duurzaam verblijf zonder in te boeten aan comfort.

grondplan overzicht

Ik kies Gazeboo voor de verhuur!

Info@gazeboo.be
BE 0711.701.470

Engels Plein 35 Bus 108,
Leuven 3000

  • Instagram
  • Facebook
  • threads
  • email

© 2035 by Lungoo bv. Made with Wix Studio™

Laat ons je de mogelijkheden van de Gazeboo tonen en hoe deze jouw vakantieverhuur kunnen versterken!

1. Download onze brochure

2. Vraag een bezoek aan: Gazeboo moet je voelen!

3. We bespreken jouw behoeften en wensen
4. We vertalen dit in een grondplannetje van jouw Gazeboo en maken je een offerte op maat.
5. Afhandeling van vergunningen, administratie en planning
6. Opbouw van de Gazeboo door ons vakbekwame team
7. Afwerking en inrichting van de Gazeboo 

detail gazeboo tuinkamer
bottom of page