top of page

Als uitbreiding aan jouw huis

Wil jij jouw huis uitbreiden en de mogelijkheden vergroten? Kies dan voor een Gazeboo! Wij bieden twee opties om aan jouw wensen te voldoen. Ga voor onze Gazeboo Basic, een niet ingerichte versie, of kies voor onze Gazeboo Office, een volledig ingerichte kantoortoepassing. Met een Gazeboo creëer je een extra ruimte die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een rustige werkplek of juist naar een gezellige loungeplek, met onze Gazeboo's kan het allemaal! Bekijk nu onze opties en breid jouw huis uit met een Gazeboo.

Gazeboo Basic : Op zoek naar een betaalbare manier om extra ruimte te creëren? Kies dan voor onze Gazeboo Basic! Bij deze optie plaatsen wij de unit en kun jij zelf de rest verzorgen, zoals de inrichting en de decoratie. Zo heb jij volledige vrijheid om de ruimte naar eigen smaak in te richten.

Gazeboo Office Wil je liever direct aan de slag in jouw nieuwe kantoorruimte? Kies dan voor onze Gazeboo Office! Deze volledig uitgeruste versie wordt instapklaar bij jou afgeleverd, inclusief alle benodigde meubels en apparatuur. Zo kun je direct aan de slag in jouw nieuwe werkomgeving. Laat ons jouw kantoorruimte verzorgen en bespaar tijd en geld!

s onze goedkoopste uitvoering. Wij plaatsen de unit en jij doet zelf de rest zoals inkleding en inrichting.

Gazeboo Praktijk: Kies deze versie indien u een praktijkkruimte, spreekamer of atelier op maat wil laten bouwen door ons, zonderzorgen. We nemen ales uithanden zodat u enkel moet uitkijken naar de verhuis. Volledig geplaatst inclusief de door u gewenste extra’s boven op de basisuitvoering.

Gazeboo Custom: Droom uzelf een op maat ingerichte Gazeboo... als relaxruimte, sauna,.. Kijk op onze pagina's inspiratie

 

Gazeboo in je tuin als kantoor
Kopie van 11_edited.jpg

Gazeboo is ideaal als je een kamer te weinig hebt en je huis verbouwen geen optie is.

 

Een extra studeerkamer, bureau, zitruimte of zithoek.

 

En als je na een paar jaar verhuist kunnen we jouw Gazeboo verhuizen naar je nieuwe locatie.

Gazeboo geeft met zijn unieke Y-vorm een totaal andere ruimtelijke beleving.

Gazeboo is standaard niet verkrijgbaar in een rechthoekige vorm. 

bottom of page